MENU EN WIJNEN

Stefan’s signature dishes, zijn respect voor seizoenproducten en de pure smaaknuances zijn kenmerkend voor het menu met 6 kleine gerechten dat elke drie weken wisselt. Robbert Veuger heeft met sommelier Erica Verweijen een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen alsmede onondekte parels uit de nieuwe wereld.

Chef’s Menu

GEBRANDE COQUILLE crispy rode kool, miso en sereh
GEGRILDE TONGFILET topinamboer, appel en pecan
GEMARINEERDE KREEFT wasabi, dragon en bisque royale
TRUFFEL zacht gegaard eitje en Cecina de León
AMSTERDAMS DAMHERTENKALF BBQ knolselderij, falafel, cresson en
jus van rode port
BLAUWE BES gezouten popcorn, karnemelk en chocolade

€ 119

Aan de Poel Specials

‘KLC’ Krab, Langoustine & Caviar 10 gr. € 55
Tasting foie gras met yakitori en rode biet € 46
Bereidingen van gerookte paling met crispy aardappel en zuring € 28
Yellowfin tonijn & foie gras met pistache en bacon-vinaigrette € 28 – € 40
Geroosterde tongfilet met kamut, bloemkool, granaatappel en Parmezaan € 30 – € 48
Geroosterde kreeft met kerrie siroop. macadamia en mirin € 30 – € 48
Gegrilde sukade met terrine foie gras and saus morilles € 48
Dry aged Ossenhaas “Asian style” 150gr. € 48

Lunch

3 gangen lunchmenu €55
4 gangen lunchmenu €62 (met dessert)

Zoet en Kaas

Valrhona Grand Cru chocolade met ananas en karamel soufflé € 24
Braam kaffir limoen, kokos en shiso € 22
“Suikergeblazen” wortel, passievrucht, dragon en dulce de leche € 24
Granny Smith jalapeño en avocado € 22
Tarte Tatin van appel met karamelsaus en vanilla roomijs € 20
Grand dessert ‘Aan de Poel’ € 34
Selectie van boerenkazen met garnituur € 24

Wijnen

HET DOMEIN VAN ERICA VERWEIJEN

Onze wijnkaart kent namen vanuit alle windstreken. Wijnen van faam, maar ook onbekende pareltjes die u absoluut eens geproefd moet hebben. Of u nu het liefst een fles of een glas wijn heeft: onze sommeliers adviseren u graag over welke wijnen het best bij uw gerechten passen.

ONZE SELECTIE

Onze wijncollectie telt over de 600 wijnen. We hebben een selectie die in het verlengde ligt van de eclectische kookstijl van Aan de Poel. Dat betekent dat we een goede balans hebben gevonden van klassieke stijlen als mede bijzondere vondsten van eeuwenoude druivenrassen of appellaties die niet overal te vinden zijn.

We hebben een bijzondere collectie vintage Champagnes. Voor de klassieke drinker hebben we uitgebreide Bourgogne en Bordeaux hoofdstukken.

Private Dining

Dineert u liever in privé-setting? Dat is tot 14 personen mogelijk in onze Private Dining.