MENU EN WIJNEN
Stefan’s signature dishes, zijn respect voor seizoenproducten en de pure smaaknuances zijn kenmerkend voor het menu met 6 kleine gerechten dat elke drie weken wisselt. Robbert Veuger heeft een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen alsmede onondekte parels uit de nieuwe wereld.
Chef’s Menu
SEIZOENS AMUSES
COQUILLE & TRUFFEL
LANGOUSTINE & CRISPY GARNAAL
ZEEDUIVEL & CHIMICHURRI
KALFSHAAS & CANTHAREL
MERENGUE & FRAMBOOS
€159,-
Aan de Poel Specials
‘KLC’ Krab, Langoustine & Caviar 10 gr. € 79
Tasting van lever met yakitori en rode biet € 48
Pittige langoustine met komkommer, mango en pecan € 42 – € 58
Kreeft, macadamia, kerrie siroop € 42 – € 58
Gegrilde sukade met terrine lever en saus morilles € 52
Wagyu A5 100 gr. € 68
Aan de Poel Signatures
‘KLC’ Krab, Langoustine & Caviar 10 gr. € 79
Tasting van lever met yakitori en rode biet € 48
Pittige langoustine met komkommer, mango en pecan € 42 – € 52
BBQ kreeft, vongole en Padron peper € 42 – € 58
Gegrilde sukade met terrine van lever en saus morilles € 52
Lunch
CHEFS LUNCHMENU
3 GANGEN € 89,-
4 GANGEN € 99,-
Zoet en Kaas
Valrhona Grand Cru chocolade amandel, gezouten karamel, soufflé € 24
Tarte Tatin van appel met karamelsaus en vanilla roomijs € 20
Suikerbal braam, framboos € 24
Grand dessert ‘Aan de Poel’ € 34
Selectie van boerenkazen met garnituur € 24
Wijnen
HET DOMEIN VAN ROBBERT VEUGER
Onze wijnkaart kent namen vanuit alle windstreken. Wijnen van faam, maar ook onbekende pareltjes die u absoluut eens geproefd moet hebben. Of u nu het liefst een fles of een glas wijn heeft: onze sommeliers adviseren u graag over welke wijnen het best bij uw gerechten passen.
ONZE SELECTIE
Onze wijncollectie telt over de 600 wijnen. We hebben een selectie die in het verlengde ligt van de eclectische kookstijl van Aan de Poel. Dat betekent dat we een goede balans hebben gevonden van klassieke stijlen als mede bijzondere vondsten van eeuwenoude druivenrassen of appellaties die niet overal te vinden zijn.
We hebben een bijzondere collectie vintage Champagnes. Voor de klassieke drinker hebben we uitgebreide Bourgogne en Bordeaux hoofdstukken.